Yuki Online Boekhouden

Yuki online boekhouden

Minder boekhouden = meer tijd voor het echte werk

Als ondernemer wil je altijd de vinger aan de pols hebben wat je zaak betreft. Maar dat is wat moeilijk met stapels papieren bonnetjes en facturen die je elk kwartaal naar de boekouder moeten, toch? Dankzij Yuki is elk document in een paar kliks ingevoerd. Nooit nog wachten op “de cijfers”, dus: alles is binnen de 24 uur ingeboekt, zodat je op elk moment weet hoe de zaken er voor staan. Slim en makkelijk dus, wat jou meer tijd geeft om in je dromen en toekomstplannen te stoppen.

9 redenen om Yuki al het werk te laten doen

yuki boekhouden
Meer tijd om te focussen op je onderneming
yuki boekhouden
Alles binnen 24 uur geboekt
yuki boekhouden
Snelle verbinding met je boekhouder
yuki boekhouden
Minder papierwerk
yuki boekhouden
Makkelijk via je pc, tablet of smartphone
yuki boekhouden
Alles in één online boekhoudplatform
yuki boekhouden
24/7 zicht op je werkelijke financiële situatie
yuki boekhouden
Geautomatiseerde online boekhouding
yuki boekhouden
Correct, tijdig en volledig

Start het nieuwe boekjaar met voorsprong.

Vraag nu uitleg over Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat al je facturen voor jou inboekt. Dankzij live cijfers heb jij op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak. Het resultaat: jij bent flexibel als ondernemer en kunt snel inspelen op veranderingen. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

Ja, ik wil meer weten over Yuki


Neem contact op

Wat is Yuki?

Meet Yuki, je nieuwe rechterhand. Yuki is een digitaal boekhoudplatform dat al je facturen voor jou inboekt. Dankzij live cijfers heb jij op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak.

Het resultaat: jij bent flexibel als ondernemer en kunt snel inspelen op veranderingen. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

De voordelen van Yuki

SAFETY FIRST
Natuurlijk is financiële informatie delicaat. Daarom gebeurt elke handeling op het Yuki platform binnen een streng beveiligde omgeving.
MOGELIJKHEDEN LEGIO
Yuki werkt met je pc of smartphone, maar het lukt even snel met je scanner, via mail, Dropbox of Google Drive. We maken zelfs een koppeling met je bank om je banktransacties automatisch in te voeren.
KLAAR BINNEN 24 uur
Elk document dat je uploadt, wordt door de Yuki software geanalyseerd en geordend. Via je dashboard hou je altijd het overzicht.
ADMINISTRATIE DIGITAAL AANLEVEREN
Gedaan met zelf facturen inboeken: via jouw Yuki dashboard hoef je enkel nog facturen en onkosten te uploaden. Yuki doet de rest.